Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΜπροστά το Νότιο Αιγαίο: Στο πλευρό Χατζημάρκου, η Δεληγιάννη από την Τήνο

Μπροστά το Νότιο Αιγαίο: Στο πλευρό Χατζημάρκου, η Δεληγιάννη από την Τήνο

|

Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, η Νάτασα Δεληγιάννη, Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Τήνου – Γιατί επέλεξε να συμπορευτεί με τον κο Χατζημάρκο – Τι αναφέρει στη δήλωσή της 

 

Την υποψηφιότητά της με την παράταξη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η Νατάσα Δεληγιάννη, από την Τήνο. Η εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Τουρισμού στον Δήμο Τήνου, στην δήλωσή της με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να  συμπορευτεί  με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει τα εξής:

“Φίλες και Φίλοι,

Σαν εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του αείμνηστου Δημάρχου μας του Σίμου Ορφανού και εν ενεργεία Αντιδήμαρχος του Δήμου Τήνου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να υπηρετήσω τον τόπο μου. Στο διάστημα αυτό δοκιμάστηκα, έδωσα τον αγώνα μου και με τη δική σας δύναμη και τη δική σας προσπάθεια είδαμε ότι μπορούμε να πάμε το νησί μας ένα βήμα μπροστά.

Μαζί χαράξαμε μια πορεία, προχωρήσαμε συνεργαζόμενοι με στοχευμένες  δράσεις και με πρόγραμμα και σταθερά βήματα, πιστεύω ότι πετύχαμε ουσιαστικά αποτελέσματα. Η πορεία αυτή για μένα είχε απίστευτες συγκινήσεις,  πολλές χαρές και ένα βαρύ αίσθημα ευθύνης.

Ξέρουμε άλλωστε όλοι ότι κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Αγαπώ τον τόπο μου, αγαπώ τους ανθρώπους του και θέλω να εξασφαλίσω το καλύτερο για μας και τα παιδιά μας. Για την καινούργια αυτή γενιά που πρέπει να ανταπεξέλθει, μέσα σε απίστευτες δυσκολίες, με ένα όραμα και με μια ελπίδα. Να πατήσει στα πόδια της, να ζήσει στο τόπο μας και να έχει καλά σχολεία, να έχει υποδομές, θέσεις εργασίας και όλα όσα πρέπει να είναι δεδομένα και όμως σε εποχές κρίσεις, όπως αυτή που διάγουμε, είναι τόσο δύσκολα.

Προσπάθησα, με όλη τη δύναμή μου και πάντα με πολύ εθελοντική δουλειά και συνεργασίες, να προωθήσω την ανάπτυξη στον τόπο μας, να βελτιώσω την οικονομία των συμπατριωτών μου μέσα από την τουριστική ανάπτυξη και προβολή, να αναδείξω τη μοναδικότητά του και να προβάλω την πολιτιστική κληρονομιά μας, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας,  προχωρώντας σε καινοτόμες δράσεις εξωστρέφειας, που απέφεραν καρπούς, πολύ γρηγορότερα από τους αναμενόμενους χρονικούς στόχους.

Το κάδρο άλλωστε ήταν έτοιμο και μοναδικό, ζωγραφισμένο από το Θεό και τους ανθρώπους και του έλειπαν οι λιγοστές πινελιές, που μπήκαν όμως με αγάπη, αλλά και σύνεση και αποφασιστικότητα.

Θα ήθελα λοιπόν, πιστή στις αρχές μου, να συνεχίσω όλη αυτή την προσπάθεια, μια προσπάθεια που αντιλαμβάνομαι ότι θέλει στήριξη στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και  σε έργα  υποδομής, μιας και ανάπτυξη χωρίς υποδομές είναι ουτοπική. Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν, αποδέχτηκα την τιμητική για μένα πρόταση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος μαζί του με το συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Γνωρίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που δε μασά τα λόγια του, ένας αγωνιστής προσηλωμένος στο στόχο του, που δεν κουράζεται να κάνει το καλύτερο για τα τόσα νησιά της ομολογουμένως δύσκολης Περιφέρειάς μας.

Αυτά τα στοιχεία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της απόφασής μου και με σεβασμό στο εγχείρημα άλλα και συναίσθημα ευθύνης, να θέσω υποψηφιότητα σαν Περιφερειακή Σύμβουλος και να δηλώσω, για άλλη μια φορά, ότι θα είμαι μια  αγωνίστρια, μία από σας που θα υψώσω με τη δύναμή σας τη φωνή μου, για να διεκδικήσω όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας και στον καθένα από σας.

Θέλω να σας καλέσω λοιπόν, να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και να με στηρίξετε και σε αυτή μου τη νέα προσπάθεια.

 Με ιδιαίτερη τιμή – Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου”

Το βιογραφικό της κα Δεληγιάννη – Ασπρου 

Η Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1965 και τέλειωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Τήνο.

Εισήχθηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1983 και αποφοίτησε το 1987. Από το 1989 ήταν μαχόμενη δικηγόρος στην Τήνο μέχρι το 2003 και μετά από επιτυχείς εξετάσεις διορίστηκε και εργάζεται ως Συμβολαιογράφος στην Τήνο από το 2003 μέχρι σήμερα.

με το σύζυγό της, δικηγόρο Τήνου Μηνά Άσπρο επέλεξαν συνειδητά από το 1989 να ζήσουν μόνιμα στην Τήνο και έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Αριστοτέλη, δικηγόρο στο Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο και τον Θοδωρή, προπτυχιακό φοιτητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το Γενάρη του 2011 και μέχρι το Μάρτιο του 2017 ασχολήθηκε  με τη Διοίκηση του «Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου Νικόλαος Κόγκος» ως γραμματέας.

Εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2014 με το συνδυασμό του αειμνήστου Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, ο οποίος την τίμησε με τη θέση της Αντιδημάρχου και αναπληρώτριάς του. Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου Τήνου, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Παιδείας, Υγείας και Καθημερινότητας του Δήμου Τήνου.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αμοργός: Δημόσια παρουσίαση του Τοπικού Πολεοδομικού σχεδίου, ο λόγος στους πολίτες

Την Τρίτη 10 Ιουνίου στην Αιγιάλη παρουσιάζονται τα πρώτα εναλλακτικά σενάρια του ΤΠΣ του Δήμου Αμοργού – Ανοίγει η διαδικτυακή πλατφόρμα συμμετοχής για όλους τους πολίτες

Όταν οι τοίχοι μιλάνε στη Σχοινούσα, μιλούν με ρυθμό και παράδοση (video)

Μια νέα τοιχογραφία εμπνευσμένη από το πανηγύρι και τη συλλογική μνήμη του νησιού μάς καλωσορίζει στην καρδιά της Σχοινούσας — με την Αναπτυξιακή Κυκλάδων να καλεί κι άλλους καλλιτέχνες να γεμίσουν τα νησιά με φωνή και χρώμα

6 + 1 ταινίες που μας θυμίζουν τι σημαίνει “Πατέρας”

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, επτά συγκινητικές, τρυφερές και ανθρώπινες ιστορίες για τον ρόλο του πατέρα στη ζωή μας — στη μεγάλη οθόνη και στην καρδιά μας

Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης στη Νάξο – Συναντήσεις με φορείς και αυτοψία σε δικαστικές εγκαταστάσεις (video)

Σε διαδοχικές συναντήσεις ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης ενημερώθηκε για την πρόοδο έργων και τις ανάγκες της Νάξου στον τομέα της Δικαιοσύνης

Hellenic Seaplanes: Απογειώνονται τα υδροπλάνα στην Ελλάδα, αλλά όχι σε Μήλο και Σαντορίνη

Παρά την ετοιμότητα της Hellenic Seaplanes, δύο εμβληματικά νησιά μένουν εκτός του εθνικού πτητικού χάρτη λόγω αρνητικών γνωμοδοτήσεων από τις Λιμενικές Αρχές

Μύκονος – Γ. Βρούτσης: Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Κόρφο με χρηματοδότηση 731.500€

Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Δήμαρχος Χρήστος Βερώνης ανακοίνωσαν την υλοποίηση του έργου σε ειδική εκδήλωση παρουσία Ολυμπιονικών και αθλητών

«Οι Κούροι ανήκουν στο Φλεριό»: Σαφής αντίθεση στην απομάκρυνσή τους από τη Νάντια Σαλτερή

Δημόσια παρέμβαση της Νάντιας Σαλτερή για την απόφαση του ΚΑΣ – Χωρίς διαβούλευση, χωρίς διάλογο, με κίνδυνο απώλειας της πολιτιστικής ταυτότητας των Μελάνων

Μια Τήνος για όλους: Νέες θέσεις (14) στάθμευσης ΑμεΑ σε κοινότητες του νησιού

Ο Δήμος Τήνου κάνει πράξη την ισότιμη πρόσβαση, με ουσιαστικές παρεμβάσεις για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες σε 11 χωριά του νησιού

Στη Νάξο (και φέτος) το ελικόπτερο αεροπυρόσβεσης, ασπίδα προστασίας για το καλοκαίρι

Το ελικόπτερο Kamov Ka-32 σταθμεύει ξανά στο αεροδρόμιο της Νάξου, έτοιμο να επέμβει άμεσα σε κάθε πυρκαγιά στις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο

Νάξος: Συνάντηση συνεργασίας Δημάρχου με νέα διοίκηση νοσοκομείων Σύρου και Νάξου

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, Δήμος και Διοίκηση των Νοσοκομείων Νάξου και Σύρου συναντήθηκαν σε θετικό και παραγωγικό κλίμα

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.

Νάξος: Σε κίνδυνο ο ξύλινος πεζόδρομος του Αγίου Νικολάου

Παρά τις επίσημες προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα, παραμένει ακάλυπτος ο περίπατος στην Αγία Άννα – Έκκληση κατοίκων για παρέμβαση