Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΜύκονος: Καταγγελία από Σαουδάραβα ότι του έκλεψαν 1,2 εκατ ευρώ σε κοσμήματα...

Μύκονος: Καταγγελία από Σαουδάραβα ότι του έκλεψαν 1,2 εκατ ευρώ σε κοσμήματα (!!!)

|

Θύμα κλοπής (1,2 εκατ. ευρώ σε κοσμήματα) ισχυρίζεται ότι έπεσε Σαουδάραβας πρίγκιπας που έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο – Συνελήφθη στη Ραφήνα κλέφτης επώνυμου κοσμηματοπωλείου της Μυκόνου

Ρε παλικάρια μήπως να το ξαναδούμε το …σενάριο γιατί αρχίζει να χάνει από πολλές διαφορετικές τρύπες;… Αναφερόμαστε στην είδηση που κυκλοφορεί σχετικά με Σαουδάραβα επιχειρηματία, ο οποίος ήρθε διακοπές στη Μύκονο έχοντας ουκ ολίγες χιλιάδες δολάρια και χρυσαφικά αμύθητης αξίας αλλά έφυγε… ελαφρύτερος κατά 1,2 εκατ. δολάρια! και όπως ήταν λογικό προχώρησε σε καταγγελίες για κλοπή… 

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας βρισκόταν στη Μύκονο από τις 15 Αυγούστου και η κλοπή την οποία κατήγγειλε, θυμίζει σενάριο χολιγουντιανής ταινίας. Δέμενε σε πολυτελή βίλα στην περιοχή Καλαφάτης και είχε συνοδεία 15 ανδρών της κρατικής ασφάλειας, αλλά και εταιρείας σεκιούριτι (!!!)  Ενώ ετοιμαζόταν να φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι , ανακάλυψε ότι κάποιος είχε μπει από ανοικτή μπαλκονόπορτα στη βίλα και είχε κλέψει τρεις βαλίτσες με πολύτιμο αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στις βαλίτσες που έκλεψαν από τον πρίγκιπα υπήρχαν 60 ρολόγια χειρός, χρυσά νομίσματα, χρυσά κοσμήματα και δαχτυλίδια με διαμάντια. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 1,2 εκ. δολάρια Ο «φαντομάς» κατάφερε να περάσει όλα τα μέτρα ασφαλείας, να διαφύγει της προσοχής 20 και πλέον εκπαιδευμένων ατόμων, να ανέβει στο δωμάτιο, να εισχωρήσει από την μπαλκονόπορτα και να φύγει δίχως να τον αντιληφθεί κανείς. Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση, καθώς προκύπτουν ερωτήματα όπως το πώς ο κλέφτης κατάφερε να περάσει τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να εξαφανιστεί.

Σύλληψη και εξιχνίαση 

Ομως υπάρχουν και ευχάριστα… Μία μεγάλη κλοπή αναστάτωσε το απόγευμα της Παρασκευής το νησί της Μυκόνου, αφού στόχος έγινε γνωστό κοσμηματοπωλείο στη Χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr αμέσως σήμανε συναγερμός στις τοπικές διωκτικές Αρχές οι οποίες ενημέρωσαν και το Λιμενικό ζητώντας να γίνουν έλεγχοι στους επιβάτες και τα οχήματα που αποβιβάζονται από πλοία που φθάνουν στην Αττική από την Μύκονο. 

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας κατάφεραν και εντόπισαν τον 40χρονο δράστη, ο οποίος είναι Γεωργιανός και μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκαν πλήθος κλοπιμαίων κοσμημάτων μεγάλης αξίας. 

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, εντός του οχήματός του εντοπίστηκαν δεκάδες χρυσά βραχιόλια, αλλά και μία επώνυμη τσάντα μαζί με επώνυμο ζευγάρι παπουτσιών τα οποία φαίνεται να έκλεψε από κάποιον ανυποψίαστο τουρίστα και διαρρηκτικά εργαλεία.  Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

45 βαθμοί στη σκιά: Ο καύσωνας «ψήνει» τη Δυτική Ελλάδα – Ασφυκτική η κατάσταση και στην Αττική (πίνακας)

Από τη Σκάλα Μεσσηνίας έως την Αμφιλοχία, οι θερμοκρασίες σπάνε τα όρια – 24 σταθμοί κατέγραψαν πάνω από 42°C, σύμφωνα με το meteo.gr – Πού λειτουργεί το μελτέμι ως «καταβάτης»

Εθνική μάχη με τις φλόγες: Σπίτια καίγονται, χωριά εκκενώνονται σε 6 περιοχές της Ελλάδας

Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Κύθηρα, Θεσσαλονίκη και τώρα και η Ήπειρος βρίσκονται στο έλεος της φωτιάς – Εικόνες απόλυτης καταστροφής, αγώνας επιβίωσης από πολίτες και Πυροσβεστική

Η Δονούσα και ο θησαυρός της: Η παραλία Κέδρος στις κορυφαίες παγκοσμίως

Ο Κέδρος της Δονούσας γοητεύει παγκόσμια, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στις ωραιότερες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με το Forbes — ένας τόπος φυσικής μαγείας, ιστορίας και απόλυτης ηρεμίας.

Σ.Α.Ε.Κ. Νάξου στο Φιλώτι: Γεφυρώνοντας το σχολείο με την αγορά εργασίας

Ανώτερη Επαγγελματική Κατάρτιση στον τόπο μας με ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Νάξου – Μια μοναδική ευκαιρία για νέους και νέες

Αμοργός – Γιορτή Ψημένης Ρακής: Μια νύχτα γεμάτη παράδοση, χορό και αρώματα του νησιού!

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2025 στα Κατάπολα η Αμοργός στήνει ένα γλέντι που μυρίζει ψημένη, ακούγεται σαν βιολί και χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η Νάξος έγινε ξανά πανεπιστημιακή πολιτεία, oλοκληρώθηκε το 22ο Θερινό Σχολείο «Μανώλης Μαρμαράς»

Για 22η συνεχή χρονιά, φοιτητές και επιστήμονες συνάντησαν τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό στο πλαίσιο του Θερινού Σχολείου Νάξου – Φέτος με αφορμή τα 30 χρόνια του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Νίσυρος – Μήλος – Κίμωλος ενωμένες: Κατηγορηματικό “όχι” στη γεωθερμία υψηλής ενθαλπίας

Με ομόφωνη απόφαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, οι νησιωτικές κοινωνίες απαιτούν την εξαίρεση από κάθε σχεδιασμό εξόρυξης λιθίου, επικαλούμενες σοβαρούς κινδύνους για περιβάλλον, τουρισμό και δημόσια υγεία.

Διπλή θαλάσσια εμπειρία για παιδιά από το Naxos Water Sports με κολύμβηση & ιστιοπλοΐα!

Από 28 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου, μικροί Ναξιώτες και επισκέπτες μαθαίνουν τα μυστικά της θάλασσας μέσα από δημιουργικά καλοκαιρινά προγράμματα.

Lennart Neubauer: Η μάχη στη Fuerteventura, ο τραυματισμός και η υπόσχεση επιστροφής

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής από τη Νάξο πάλεψε με πόνο, έγραψε την υψηλότερη βαθμολογία του event και αποχαιρέτησε την Καναρία με ένα μεγάλο “θα επιστρέψω”.

«Ζωολογικός Ήχος»: Παιδιά, τραγούδια και φαντασία στον Πύργο Μπαζαίου με τον Γιώργη Χριστοδούλου

Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους με τα ωραιότερα παιδικά τραγούδια για ζώα στην ελληνική γλώσσα, έρχεται την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Νάξου.

“Μαχαιριά” στο λιμάνι της Νάξου: Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ νεαρών εργαζομένων

Ένα μεσημέρι του Ιουλίου μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου για περαστικούς και ντόπιους, όταν διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους γραφείου ενοικίασης εξελίχθηκε σε αιματηρό περιστατικό.

Νάξος – «Τέλος στα πρόστιμα, Δήμαρχε – Πεζοδρόμηση τώρα»: Η κραυγή μίας πόλης που πνίγεται

Αδικημένοι επαγγελματίες κρεμούν πανό αγανάκτησης στην καρδιά της Νάξου και ζητούν κάτι απλό: Ίδιους όρους για όλους.

Δικαστική δικαίωση για τους κατοίκους του Καλοξύλου, ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου τυροκομείου της ΕΑΣ Νάξου

Μετά από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα, το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά ακύρωσε την άδεια λειτουργίας του υπό ανέγερση τυροκομείου, δικαιώνοντας πλήρως τους περιοίκους

Όταν το GPS σε οδηγεί… σε αδιέξοδο: Τουρίστας σφήνωσε όχημα σε σοκάκι της Νάξου

Αμερικανός οδηγός ακολούθησε πιστά τις οδηγίες πλοήγησης και κατέληξε… στα στενά της Φουντάνας – Η φωτογραφία που έγινε viral και η ανάγκη για καλύτερη καθοδήγηση στους τουρίστες

Δονούσα: Ο τραυματισμός κοπέλας από ομπρέλα (!!!) αποκαλύπτει μια τρύπα στο σύστημα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε απομονωμένη παραλία της Δονούσας και σώθηκε χάρη στην αλληλεγγύη ντόπιων και τουριστών — αλλά η πολιτεία έλειπε. Και την επόμενη φορά;

Αλυκό Νάξου: Κατεδαφίζεται το φάντασμα του ξενοδοχείου – Σώζεται το κεδροδάσος

Υπεγράφη η σύμβαση κατεδάφισης των ερειπίων στο Αλυκό – Ένα διαχρονικό «τραύμα» για τη Νάξο οδεύει προς θεραπεία μετά από δεκαετίες αδράνειας

Έκτακτα μέτρα στη Σέριφο λόγω υπερκατανάλωσης νερού – Απαγορεύσεις και πρόστιμα

Ο Δήμος Σερίφου καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση νερού λόγω αυξημένης κατανάλωσης και περιορισμένων αποθεμάτων – Πρόστιμα έως και 1.000€ για παραβάτες.

Κυκλάδες – Ανατροπή στο τουριστικό χάρτη: Νάξος και Πάρος ανεβαίνουν, Μύκονος και Σαντορίνη «κατεβαίνουν»

Το καλοκαίρι του 2025 φέρνει ανακατατάξεις στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς – Η Νάξος και η Πάρος «λάμπουν» με αύξηση ζήτησης, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος μετρούν απώλειες και ανησυχίες

Θλίψη στη Σχοινούσα: Το ύστατο χαίρε στη Ρίτα Μούρτζη από τον Σύλλογο Σχοινουσιωτών

Μια αγαπημένη παρουσία του νησιού έφυγε πρόωρα – Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού και κάλεσμα για στήριξη στη μνήμη της

Νάξος -“Ξόβορα 2025”: Μουσικά σεμινάρια, χορός και παράδοση στην καρδιά της Απειράνθου

Από 26 έως 31 Ιουλίου, η Απείρανθος φιλοξενεί για τέταρτη χρονιά τα Ξόβορα — με δασκάλους τον Γ. Ζευγόλη, Ν. Αγγελόπουλο, Δ. Παππούλη και Στ. Γανωτή — σε ένα πενθήμερο γεμάτο μουσική, χορό, παραμύθι και εξορμήσεις