Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΙστορίεςΜύκονος: Επιχειρηματίες προσφέρουν κτήριο 1000 τμ για στέγαση Αστυνομικού Τμήματος

Μύκονος: Επιχειρηματίες προσφέρουν κτήριο 1000 τμ για στέγαση Αστυνομικού Τμήματος

|

Την παραχώρηση ακινήτου 1.000 τ.μ. στην ελληνική αστυνομία ανακοίνωσαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο και παρατηρούν την ανομία που επικρατεί στο νησί – Θα μπορεί να στεγάσει ακόμη και 100 αστυνομικούς αλλά και θα διαθέτει και κρατηρήριο για 30 άτομα – Ετοιμο στο τέλος του 2019 

Η κατάσταση στη Μύκονο δεν είναι και η καλύτερη… Πολλά τα προβλήματα όσον αφορά τις υποδομές αλλά το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την διάθεση να λύσουν τα ζητήματα που δημιουργούνται ή τουλάχιστον να δώσουν χείρα βοηθείας εκεί που το κράτος δεν μπορεί. Τις τελευταίες ημέρες το ζήτημα της αστυνόμευσης έχει ξεπεράσει τα όρια των Κυκλάδων και χθες έφτασε έως την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μύνηση που υπέβαλε ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Κουκάς εναντίον του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη (κου Τόσκα) και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας… Η Μύκονος με ελάχιστους αστυνομικούς που διαθέτει το τμήμα δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση… Η υποστελέχωση δημιουργεί καθημερινά προβλήματα σε ένα νησί που έχει περισσότερους από 200.000 επισκέπτες. Και η αναλογία; Να μην το αναφέρουμε καν.

Και έρχονται επιχειρηματίες και λένε “αναλαμβάνουμε εμείς” Την παραχώρηση ακινήτου 1.000 τ.μ. στην ελληνική αστυνομία ανακοίνωσαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο και παρατηρούν την ανομία που επικρατεί στο νησί. Σύμφωνα με ανάρτηση του Φλώριου Ασημομύτη, οι επιχειρηματίες παραχωρούν ακίνητο με «ολοκαίνουργιες κτηριακές εγκαταστάσεις, ποιοτικά κατασκευασμένες και εν λειτουργία, όπου εκτός του Αστυνομικού Τμήματος, θα στεγαστεί κλειστό σκοπευτήριο και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Λόγω της κατρακύλας που παρατηρούμε όλοι μας ότι έχει πάρει το νησί αλλά και της ανυπαρξίας των τοπικών αρχών και της απραξίας των διοικούντων, εγώ (FFGroup) και οι συνεργάτες μου προχωράμε στη δωρεά ακινήτου 1000τ.μ όπου θα μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου. Το ακίνητο αφορά σε ολοκαίνουργιες κτηριακές εγκαταστάσεις, ποιοτικά κατασκευασμένες και εν λειτουργία, όπου εκτός του Αστυνομικού Τμήματος, θα στεγαστεί κλειστό σκοπευτήριο και 30 δωμάτια για τη φιλοξενία 100-120 αστυνομικών, οι οποίοι θα επανδρώνουν το Σώμα και θα προστατεύουν το νησί Χειμώνα – Καλοκαίρι.

Το έργο θα παραδοθεί εν πλήρη λειτουργία, σε ενάμιση χρόνο από σήμερα, με εξολοκλήρου και αποκλειστικά δικά μας κεφάλαια, τα οποία προέρχονται από νόμιμες δραστηριότητες των εταιρειών μας και όχι από καταπατήσεις εις βάρος του τόπου ή εκμεταλλεύσεις αυθαιρέτων.

Η κίνηση αυτή έχει μοναδικό σκοπό να βοηθήσει το νησί στο οποίο γεννηθήκαμε, δραστηριοποιηθήκαμε και επιχειρούμε καθημερινά, προσπαθώντας να διατηρήσουμε μία κάποια ποιότητα στη διαβίωσή μας και αυτή των παιδιών μας, παρόλο που η τήρηση της τάξης, των νόμων και του ήθους φαντάζει απόμακρο όνειρο για πολλούς.

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει ο βιασμός αυτού του τόπου που απλόχερα μας έδωσε τις καλύτερες συνθήκες για να αναπτυχθούμε. Αφού λοιπόν δεν μπορείτε εσείς να το κάνετε, θα το κάνουμε εμείς.

Προσεχώς, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθούν δύο ακόμα νέα έργα υποδομών του νησιού, τα οποία θα πραγματοποιηθούν και θα παραδοθούν σε αυτό, αποτελώντας επίσης δωρεά από επιχειρηματίες που αγαπούν τον τόπο όντας ντόπιοι ή και μη και των οποίων ηγούμαι. Κινήσεις πραγματικά αναγκαίες και βασικές για την επιβίωση των ανθρώπων αυτού του νησιού, οι οποίες δεν εμπεριέχουν δόλο, καταπάτηση, εκμετάλλευση και παρανομία. Έτσι δηλ όπως θα έπρεπε να είναι.

Επιφυλασσόμενος για το μέλλον”,


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους»: Το εργοστάσιο Ζησιμάτου ξαναζωντάνεψε στην Ερμούπολη

Μια βιωματική δράση του Cycladic Identity του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Hermoupolis Heritage, που ζωντάνεψε τη μνήμη της κλωστοϋφαντουργίας στη Σύρο

Γ. Πολυχρονάκος: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα νησιά σαν ενοχλητικές κουκίδες στον χάρτη»

Σφοδρή κριτική του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Bono, The Edge και Gavin Friday στην Αντίπαρο – Ιρλανδικό «άρωμα» ροκ στο Αιγαίο

Τρεις εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας ροκ σκηνής απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες

Μανιομανώλης: Ο παλικαράς ζωοκλέφτης από το Φιλώτι που έγραψε ιστορία στα Βουρλά

Απόγονος Κρητικών επαναστατών, μεγαλοβοσκός στη Νάξο και θρύλος για τα κατορθώματά του

Η ΕΑΣ Νάξου αποχαιρετά τον πρόεδρο της Κεραμωτής, Μανώλη Φακίνο

Συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Καπούνη για την απώλεια ενός αγωνιστή της αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου

Γ. Βρούτσης: «Ιστορική απόφαση η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για χωριά έως 1.500 κατοίκους – Μεγάλη ανάσα για τις Κυκλάδες»

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση και πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς αποτελεί «δικαίωση της πολιτικής μας», τονίζει ο Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Αλλαγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου – Η Ευθαλία Σπανού αντικαθιστά τον Νικόλαο Μοστράτο

Η παραίτηση του Νικολάου Μοστράτου και η ορκωμοσία της πρώτης επιλαχούσας του συνδυασμού «Πάρος, με Ευθύνη και Ενότητα»

Νάξος – Θεαματική μανούβρα του Hellenic Highspeed στο λιμάνι (video)

Το ταχύπλοο προσεγγίζει από Πάρο και Πειραιά και δένει σε μόλις 3 λεπτά με εντυπωσιακή ακρίβεια

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Τουρκία – Ισπανία, το ντέρμπι κορυφής και ποντάρουμε στα .. γκολ

Δύσκολη αποστολή για τη «Φούρια Ρόχα» στην Κωνσταντινούπολη – Στοίχημα με αξία το 2 & G/G

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.