Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜια νίκη για όλους στον ''13ο φιλικό αγώνα Μανώλης Μάκαρης''

Μια νίκη για όλους στον ”13ο φιλικό αγώνα Μανώλης Μάκαρης”

|

Το καθιερωμένο ραντεβού, μεταξύ φίλων, γνωστών, συγγενών και ποδοσφαιρόφιλων που ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 9 Αυγούστου στο ΔΑΚ Νάξου.

Νικητές και ηττημένοι στους φιλικούς αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο και αποτελούν φόρο τιμής στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη δεν υπάρχουν…

Το καθιερωμένο ραντεβού, μεταξύ φίλων, γνωστών, συγγενών και ποδοσφαιρόφιλων που ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 9 Αυγούστου στο ΔΑΚ Νάξου.

Για 13η χρονιά ο ΑΜΣ Φιλωτίου διοργάνωσε αυτό τον αγώνα, έχοντας την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, αλλά και των πολύτιμων χορηγών Sulatso cafe (Αντώνης Βασαλάκης & Λεωνίδας Καλαβρός) και SMK Group (Μαρίνος Συριανός).

Βροχή τα γκολ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είχαμε μία δυνατή κόντρα. Η ”Γαλάζια ομάδα” αποτελούνταν κυρίως από Βετεράνους του Πανναξιακού, έχοντας επίσης στην σύνθεση τους τον γνωστό σε όλους μας Γιάννη Κωστόπουλο και Ηλία Ορφανό.

Η ”Γκρι ομάδα”, ήταν μία επίλεκτοι μικτή ομάδα, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί Φιλωτίτες, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στον ΑΜΣ Φιλωτίου και άλλες ομάδες. Ξεχωριστή η παρουσία του Αλέκου Κακλάμάνου, ο οποίος έχει δεσμούς με τη Νάξο και συγκεκριμένα το Φιλώτι (καταγωγή συζύγου) και κάθε χρόνο δίνει το παρών σε αυτή την αναμέτρηση, τιμώντας τη μνήμη του Μανώλη.

Όσο για το σκορ; Αυτό φέτος πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς η επιθετικοί των δύο ομάδων είχαν ”τρελά κέφια”. Το τελικό 7-7 αποφασίστηκε να μείνει ως έχει, χωρίς να υπάρξει η διαδικασία των πέναλτι ή της κλήρωσης, αφού άπαντες συναίνεσαν το τρόπαιο να δοθεί στους βετεράνους του Πανναξιακού για να τοποθετηθεί στην τροπαιοθήκη τους. Άλλωστε, ο Μανώλης μπορεί να πέτυχε πράγματα ως προπονητής με τα τμήματα υποδομής του Φιλωτίου, αλλά η ομάδα που άνηκε, αγωνίστηκε και κέρδισε τρόπαια ως ποδοσφαιριστής ήταν ο Πανναξιακός.

Σκόρερ για τους ”Γαλάζιους” ήταν οι: Κατσάνης (4), Βαθρακοκοίλης Μ. (1), Τσακωνιάτης (1), Μασούρας (1). Για τους γκρι σκόραραν οι: Κατσιούλης (4), Ευριπιώτης (2), Κακλαμάνος (1).

Διαιτητής ήταν ο Στέλιος Χατζόπουλος

Γαλάζιοι: Περιστεάκης, Σφυρόερας, Βαθρακοκοίλης Χ., Παραβατός, Κωστόπουλος, Μασούρας, Τσακωνιάτης, Αγγελής, Κατσάνης, Βαθρακοκοίλης Μ., Φάρκωνας, Βαθρακοκοίλης Ν., Αξαόπουλος, Κατσούλης, Ορφανός, Μαρούλης.

Γκρι: Βασιλάκης, Ανυφαντάκης, Αλιμπέρτης, Λιόφαγος, Μάκαρης, Σαντέ, Μανιός, Τσάφος, Ευριπιώτης, Μυκονιάτης, Μουστάκης, Ρόζος, Κακλαμάνος, Κατσιούλης, Νομικός, Προμπονάς, Καρπούζης.

Ευχαριστούμε

Η οικογένεια του Μανώλη Μάκαρη με δημόσια επιστολή της ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές και όσους στήριξαν τον αγώνα:

«Ένας ακόμα φιλικός αγώνας, ο 13ος που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του αδελφού μας Μανώλη Μάκαρη διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία χθες στο ΔΑΚ Νάξου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους συμμετείχαν, τιμώντας τη μνήμη του αδελφού μας Μανώλη Μάκαρη.

Ειδικά θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Φιλωτίου που διοργάνωσε τον αγώνα. Επίσης και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ που ήταν συνδιοργανωτές. Φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν τόσο οργανωμένα και όμορφα χωρίς την συμβολή των χορηγών που ήταν οι: Soulatso cafe (Αντώνης Βασαλάκης & Λεωνίδας Καλαβρός) και SMK Group (Μαρίνος Συριανός) και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και εγκαρδίως για την στήριξη τους. Άλλωστε, ο Αντώνης και ο Λεωνίδας ήταν καρδιακοί φίλοι με τον αδελφό μας και αυτή τη φιλία την τιμούν ανιδιοτελώς για πάρα πολλά χρόνια.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Πανναξιακό για την παροχή όποιας ευκολίας χρειάστηκε για το παιχνίδι, όπως και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων και συγκεκριμένα τον αρχιδιαιτητή κ. Αποστόλη Σουλτάνη και τον διαιτητή κ. Στέλιο Χατζόπουλο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά για την άνευ αμοιβής συμμετοχή τους στον αγώνα.

Ραντεβού του χρόνου στο γήπεδο του Φιλωτίου!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα

 

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Χορεύουμε συρτό στην παραλία»: Μια ανθρώπινη αλυσίδα χορού στη Χώρα της Νάξου

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό αντάμωμα χορού, τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.

Σόνια Θεοδωρίδου στη Δήλο: Μια μαγική συναυλία υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

Η διεθνούς φήμης σοπράνο παρουσιάζει τις «Μεσογειακές Μελωδίες» στο ιερό νησί του Απόλλωνα, το Σάββατο 9 Αυγούστου 2025.

Αφιέρωμα στην Αρχόντισσα του Αιγαίου: Η Κεραμωτή τιμά την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη

Τιμητική εκδήλωση για τη σπουδαία ερμηνεύτρια της νησιώτικης μουσικής στις 11 Αυγούστου στην Κεραμωτή Νάξου — με τη συμμετοχή της κόρης της, Ελένης Λεγάκη.

Στην Παναγία της Τήνου ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο διάσημος Σέρβος τενίστας και ο πρωθυπουργός επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, προσκύνησαν την εικόνα και έγιναν δεκτοί με συγκίνηση από τους πιστούς.

Πλίμουθ – Μπάρνσλεϊ: Στήριγμα η έδρα στο 2.22 στην πρεμιέρα της League One

Η Πλίμουθ υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ στο ξεκίνημα της σεζόν, με το «Χόουμ Παρκ» να αποτελεί σύμμαχο σε τιμή που αγγίζει τον διπλασιασμό.

Πολυχρονάκος: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον απέναντί του την κοινωνία»

Σφοδρή επίθεση από τον Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση επιδοτήσεων Βορίδη - Αυγενάκη

Τρεις Καπετάνιοι, μία θάλασσα, μία φωτογραφία από τα Κουφονήσια που λέει όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ

Μια ξεχωριστή στιγμή στα Κουφονήσια με φόντο το Αιγαίο και την αθόρυβη καθημερινή ηρωικότητα τριών αυθεντικών ναυτικών, που έγιναν συνώνυμα με την ασφάλεια, τη συνέχεια και το φιλότιμο στα νησιά μας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Πύργο Μπαζαίου (03/08), καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι στη Νάξο

Η νέα μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά «προσγειώνεται» στο Φεστιβάλ Νάξου, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στο μαγευτικό περιβάλλον του ιστορικού Πύργου Μπαζαίου

Κωμιακή, 2 Αυγούστου: Από τον καύσωνα στην ομίχλη – Το καλοκαίρι… θυμήθηκε το φθινόπωρο

Ο καιρός «αναποδογύρισε» απότομα στην ορεινή Νάξο – Σκηνικό ομίχλης, 19 βαθμοί και μια ανάρτηση από την Κωμιακή που έγινε viral

Πρόταση Ημέρας: Πατάτες κοκκινιστές με ατσίνορα: Zero waste γεύση από τη Νάξο

Μια αυθεντική συνταγή από την Απεράθου, με πρωταγωνίστρια την πατάτα Νάξου και το παραδοσιακό παστό ζαμπόνι

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Ο Tom Hanks στη Νάξο: Στιγμές απλότητας, χαμόγελα και μια σέλφι στην Απείρανθο

Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις

Νάξος: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων βάζει “όρια” στην Πορτάρα, τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων βάζει “όρια” στην Πορτάρα – Τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση - Όταν ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος, η προστασία γίνεται μονόδρομος

Κυκλάδες: Γυρίζουν την πλάτη στα «χρυσά» νησιά, “χαμένη” και η Αμοργός, σταθερή η Νάξος

Υψηλές τιμές και οικονομική πίεση στρέφουν Έλληνες και ξένους σε εναλλακτικούς, οικονομικότερους προορισμούς

Αμοργός: Ένταση και επεισόδια στο πανηγύρι της ψημένης ρακής μετά από πολιτικό σύνθημα

Απρόσμενη τροπή πήρε το παραδοσιακό γλέντι στα Κατάπολα, όταν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσαν αντιδράσεις, λογομαχίες και τελικά, διακοπή της γιορτής.

Hellenic Seaways: Το “HIGHSPEED 4” αντικαθιστά το “HELLENIC HIGHSPEED”, ποιος ο λόγος;

Αλλαγή πλοίου στη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Κατάπολα – Επιστροφή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Seaways

Πανελλαδικές 2025: «Πνοή» επιτυχίας για τους μαθητές της Νάξου

Μαθητές και μαθήτριες του φροντιστηρίου «ΠΝΟΗ» στη Νάξο διακρίνονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πού πέρασαν και τι βαθμούς συγκέντρωσαν

Η Κέα λέει «όχι» στην τουριστική υπερβολή, το νησί αντέχει μέχρι 1.000 ακόμη κλίνες

Ο Δήμος Κέας ζητά επίσημη απαγόρευση για τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα – Στο τραπέζι το ζήτημα της φέρουσας ικανότητας και της ταυτότητας του νησιού

Έλενα Ξενάκη: Από το Σαγκρί Νάξου στην κορυφή του κόσμου με την Εθνική Πόλο (video)

Η MVP του παγκόσμιου τελικού μιλά με συγκίνηση για το χρυσό μετάλλιο, τις θυσίες, την ομάδα της καρδιάς της και το αίτημα για ένα κολυμβητήριο αποκλειστικά για την Εθνική – Μια Νάξια ψυχή που εμπνέει. (video)

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο δεύτερος γύρος, εκλογές τον Νοέμβριο, Νέο όριο το 42% για εκλογή Δημάρχου

Η κυβέρνηση φέρνει ριζικές αλλαγές στον εκλογικό νόμο για δήμους και περιφέρειες – Τέλος ο δεύτερος γύρος, λιγότεροι υποψήφιοι και αλλαγές στη σταυροδοσία.