Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΚυκλάδες και Δωδεκάνησα «ταξιδεύουν» στην Αυστρία και την Αυστραλία

Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «ταξιδεύουν» στην Αυστρία και την Αυστραλία

|

Οι Κυκλάδες (Πάρος – Μήλος- Σέριφος) και τα Δωδεκάνησα (Αστυπάλαια) «ταξιδεύουν» στην Αυστρία και την Αυστραλία μέσω instagram σε συνέχεια επιτυχημένου δημοσιογραφικού ταξιδιού που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 17 – 30 Ιουνίου.

Οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα «ταξιδεύουν» στην Αυστρία και την Αυστραλία μέσω instagram σε συνέχεια επιτυχημένου  δημοσιογραφικού ταξιδιού  που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 17-30 Ιουνίου. Και βέβαια παρουσιάζεται η ιδιαίτερη διάσταση των νησιών στις Κυκλάδες (Πάρος, Σέριφος, Μήλος) και στα Δωδεκάνησα (Αστυπάλαια)

Συγκεκριμένα η Πάρος, η Μήλος, η Σέριφος και η Αστυπάλαια έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο instagram του theviennesegirl  της κας Ελεθεριάδου, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 7 χρόνια στην Αυστρία και συνεργάζεται με έγκριτα περιοδικά, εφημερίδες και ιστότοπους όπως το BBC NEWS και το Condé Nast Traveler… Η ιστοσελίδα της έχει 63.6k followers στο instagram και 3.442 στο facebook. Παράλληλα, η κα Ελευθεριάδου συνεργάζεται στενά και με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας.

Και βέβαια αναφερόμαστε και στο instagram του lavienblog της  κυρίας Πωλίνας Παρασκευοπούλου που αρθρογραφεί στο greekcitytimes.com, ένα leading lifestyle site στην Αυστραλία για την Ελλάδα, το οποίο έχει μεγάλο κοινό από  Έλληνες και φιλέλληνες απ’ όλο τον κόσμο (173k fb followers). Εκεί γράφει για μόδα και προτείνει προορισμούς στην Ελλάδα καθώς και στο www.lavienblog.com (6k Followers).

Το «ταξίδι» θα συνεχιστεί με νέες αναφορές και δημοσιεύματα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Την οργάνωση των επισκέψεων ανέλαβαν οι Δήμοι των νησιών σε συνεργασία με την MTC GROUP.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας συμβούλων αναφέρεται ότι η επιλογή των προορισμών έγινε με τη λογική ότι κάθε ένας από αυτούς έχει κάτι, όχι μόνο ξεχωριστό, αλλά και διαφορετικό να δείξει στο επιλεκτικό κοινό στο οποίο απευθύνονται τα συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης.

Σε αυτή τη βάση, οργανώθηκε και το πρόγραμμα της επίσκεψης με κριτήρια την αρχιτεκτονική ,τα χωριά, τη γραφικότητα, τις παραλίες και τη γαστρονομία κάθε περιοχής.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Π.Ν.Αι.: Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων

Η διαβούλευση απευθύνεται τόσο σε πολίτες όσο και σε θεσμικούς φορείς που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς και θα είναι ανοικτή έως τις 27 Ιουλίου 2025

«Ο χορός του Ησαΐα» στην Πάρο: Παράδοση ή παρεξήγηση;

Η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας τοποθετείται για το βίντεο γαμήλιας τελετής στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή – Τι είναι πραγματικά το τοπικό αυτό έθιμο και γιατί δεν αποτελεί καινοτομία

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων: Αναστηλώνεται ο Ι.Ν. Αγίου Μάμαντος στην Ποταμιά

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων ενέκρινε την απευθείας ανάθεση στατικής μελέτης για τη στερέωση και αποκατάσταση του ιστορικού ναού, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2025.

Κατ. Γιαννακά: «Σεβασμός είναι να μένουν σπίτι τους», ηχηρή παρέμβαση για τη μεταφορά των Κούρων της Νάξου

Η Κατερίνα Γιαννακά θέτει κρίσιμα ερωτήματα για την απόφαση του ΚΑΣ να εγκρίνει τη μεταφορά των Κούρων από το Φλεριό στο υπό ίδρυση μουσείο στο Κάστρο. Μιλά για παραλογισμό, αδιαφάνεια και απαξίωση της τοπικής μνήμης.

Φάρμακα με προορισμό τη φροντίδα, όχι τον κάδο: Η Τήνος και η Νάξος δίνουν το παράδειγμα

Μαθητές, δήμοι και φαρμακοποιοί ενώνουν δυνάμεις για να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες και να προστατεύσουν το θαλάσσιο περιβάλλον των Κυκλάδων

Δήμος Θήρας: Τα Seatrac δίνουν ελευθερία στους συμπολίτες μας με αναπηρία – Ας τα προστατεύσουμε μαζί

Έκκληση για υπεύθυνη χρήση και σεβασμό του εξοπλισμού – Απαραίτητες επισκευές λόγω φθορών

“Ιούλιος, μα όχι καλοκαίρι”: Εικαστική έκθεση στο Κάστρο της Νάξου

Η ART ARK GALLERY παρουσιάζει τρεις σύγχρονες Ελληνίδες δημιουργούς που συνομιλούν με τη μνήμη, τον μόχθο και το βλέμμα του άλλου – από τις 16 έως τις 30 Ιουλίου

Ν. Σιγάλας -Ένωση Λιμενικών Ν.Α. Αιγαίου: Προτάσεις για ενίσχυση και αξιοπρεπείς συνθήκες στα νησιά (video)

Από την υποστελέχωση και τις μεταθέσεις μέχρι το νέο φυλάκιο της Ανάφης, η καθημερινότητα των λιμενικών στο προσκήνιο.

Νευρολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, νέα συνεργασία για την καλοκαιρινή περίοδο

Από 16 Ιουλίου και για τρεις μήνες, εξειδικευμένες υπηρεσίες νευρολογίας διαθέσιμες για τους κατοίκους των Κυκλάδων – Στόχος η πλήρης κάλυψη με μόνιμο ιατρό

Νάξος: «Ο Ουφ! και οι Μικροί Ερωδιοί» στη Βρύση Δανακού, μουσικό παραμύθι για μικρούς μαέστρους

Το Σάββατο 12 Ιουλίου, στη μαγευτική Βρύση του Δανακού, τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό μουσικοθεατρικό δρώμενο γεμάτο φαντασία, ήχους και παιχνίδι

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Aperto – Cucina Italiana: Η αυθεντική ιταλική εμπειρία ήρθε στη Νάξο με την υπογραφή του κορυφαίου pizzaiolo Νίκου Σωτηρόπουλου

Ένα νέο γαστρονομικό σημείο στην καρδιά της Νάξου που ενώνει την ιταλική φινέτσα με τη δημιουργικότητα του Έλληνα pizzaiolo που διακρίθηκε δύο φορές ως ο καλύτερος της χώρας και στους 50 κορυφαίους της Ευρώπης.

Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα στη Νάξο από τη Φραντζέσκα Λαγογιάννη

Με επιστημονική γνώση, σεβασμό και ολιστική προσέγγιση, η Φραντζέσκα Λαγογιάννη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι, σε όλη τη Νάξο.

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

Νάξος – Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και η ξακουστή πατάτα στο τραπέζι της

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα, τη γαλήνη του τοπίου και τις συγκινήσεις μετά το φινάλε της σεζόν.

Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο 40 εκατ. ευρώ στο μεταφορικό ισοδύναμο, έγκαιρη παρέμβαση Παππά έσωσε το Δημόσιο

Χάρη σε διοικητικούς ελέγχους και αποφασιστικές κινήσεις, απετράπη καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ύποπτες αιτήσεις επιχειρήσεων – Η συντριπτική πλειονότητα από την Κρήτη

Blackout στη Χώρα Νάξου τα πρώτα λεπτά της Κυριακής, αντιδράσεις επιχειρηματιών

Στο σκοτάδι για μισή ώρα το κέντρο της τουριστικής ζωής – Αυξάνονται τα παράπονα επαγγελματιών

Γιάννης Πάριος: Το θαλασσινό του ταξίδι με 16 τραγούδια-ανάσα Ελλάδας και καρδιάς (video)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Τα Θαλασσινά του Πάριου» με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με αναφορές στον πατέρα του, την καταγωγή του και τις ρίζες της μουσικής του πορείας.

Blue Star Ferries: Αλλαγή ώρας αναχώρησης (18:30) για το “BLUE STAR 1”

Το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 18:30 αντί για 17:30 – Δείτε το ανανεωμένο ωράριο για Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα