Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΕλλάδα: Συνελήφθη η γυναίκα που χαράκωνε βρέφη

Ελλάδα: Συνελήφθη η γυναίκα που χαράκωνε βρέφη

|

Οι μητέρες των παιδιών λένε ότι την αναγνώρισαν – Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει τη σύλληψη, αλλά αναφέρει ότι διεξάγεται έρευνα.

Ήταν πριν από λίγες ώρες όταν οι τρεις μητέρες τα μωρά των οποίων «χαρακώθηκαν» πριν από λίγες μέρες σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων περνούσαν διαδοχικά το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Αγίου Δημητρίου προκειμένου να καταθέσουν την απίστευτη ιστορία τους. Την ίδια σχεδόν ώρα οι άνδρες της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου ενημέρωναν την αστυνομία ότι η ξανθιά γυναίκα που είχε προκαλέσει κακό στα μωρά βρισκόταν στα χέρια τους

Η γυναίκα βόλταρε για ακόμη μια φορά στο εν λόγω εμπορικό αναζητώντας πιθανότητα το επόμενο θύμα της. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν κάτι παραπάνω από αστραπιαία και μέσα σε λίγη ώρα η γυναίκα βρισκόταν στα χέρια τους, αφού πρώτα προέβαλε μεγάλη αντίσταση. 

Η γυναίκα οδηγήθηκε στη συνέχεια στο τμήμα όπου και την αναγνώρισαν οι μητέρες ενώ ασκήθηκε εναντίον της αυτεπάγγελτη δίωξη και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα: «Πέσαμε σε αγγέλους», λέει μία από τις μαμάδεςστην ιστοσελίδα protothema.gr  και συνεχίζει: «Εσάς τους δημοσιογράφους και τους συγκεκριμένους αστυνομικούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας. Όπως ακούσαμε την υπόθεση ανέλαβε γυναίκα εισαγγελέας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών. Ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας…» 

Από την πλευρά της αστυνομίας δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει σύλληψη, αλλά αναφέρεται ότι διεξάγεται έρευνα από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου και το Τμήμα Ανηλίκων της Αστυνομίας.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Νάξος: Πτώση «γουρούνας» στη θάλασσα στη μαρίνα

Τετράτροχο όχημα κατέληξε στη θάλασσα στη μαρίνα Νάξου – Χωρίς τραυματισμούς, χωρίς ρύπανση

Άλλοι για Νάξο τράβηξαν… κι άλλοι για Σαντορίνη

Μετά τη Νάξο, η Χορωδία του Δήμου Θήρας θα εμφανιστεί στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Στρογγύλη με Γιάννη Ζουγανέλη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Νάξος: Διακοπή σήματος της ΕΡΤ από τις 13 Αυγούστου – Χωρίς κρατικά κανάλια και ραδιόφωνα

Στο «σκοτάδι» η κεντρική Νάξος λόγω βλάβης στις κεραίες αναμετάδοσης στο όρος Ζας. Τα ιδιωτικά κανάλια εκπέμπουν κανονικά.

24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 28 Αυγούστου – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και αλλαγές πτήσεων

Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο με αφορμή το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο. Στάση εργασίας από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας – Τι ανακοίνωσαν AEGEAN και Olympic Air.

Εκλογικός νόμος: Σενάρια αλλαγών στη Ν.Δ., ο πήχης, το μπόνους και οι …χαμένες έδρες

Παρά τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη, στο εσωτερικό της Ν.Δ. φουντώνει η συζήτηση για παρεμβάσεις στον εκλογικό νόμο και την αυτοδυναμία. (παραδείγματα)

Δωρεάν μετακινήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία Αιγαίου & Ιονίου από το 2026, τι αναφέρει ο κος Βρούτσης

650 σωματεία και 35.000 αθλητές ωφελούνται από την απόφαση για δωρεάν ακτοπλοϊκές μετακινήσεις στα νησιά. - Το σχόλιο του κου Βρούτση

200 χρόνια «Ελπίς» – Σημαντικό αρχειακό έργο για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

18.000 έγγραφα και εκατοντάδες φάκελοι ταξινομήθηκαν, φωτίζοντας την ιστορία της δημόσιας υγείας στη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Η πατρίδα στην καρδιά – Το ταξίδι, η ξενιτιά και η επιστροφή (video)

Μια λογοτεχνική αφήγηση από την Στέλλα Νικολάκη για τον καημό της ξενιτιάς και τη γλυκιά ελπίδα της επιστροφής (video)

Νάξος: Αγνοείται η «Κανέλλα», έκκληση από τα μέλη του ταξιδιωτικού πρακτορείου Naxos Tours

Η αγαπημένη μασκότ της παραλίας λείπει εδώ και πέντε ημέρες – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Κέα: Σε ύφεση η γαστρεντερίτιδα, τι έδειξε η επίσκεψη του ΕΟΔΥ

Περίπου 30 περιστατικά ημερησίως στην κορύφωση της έξαρσης – Διερευνώνται τα αίτια, με έλεγχο νερού και περιβαλλοντικών δειγμάτων.