Σάββατο, 9 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΟικονομίαΝάξος: Η Eurobank παρουσίασε το Business Banking Τουρισμός 2018

Νάξος: Η Eurobank παρουσίασε το Business Banking Τουρισμός 2018

|

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό – Ποιοι μίλησαν στη Νάξο και τι παρουσίασαν στους  επιχειρηματίες του νησιού  

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στη Νάξο, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στο Hotel Naxos Resort.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος επιχειρηματιών της Νάξου, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα στους επαγγελματίες του τουρισμού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, Αντιπεριφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου & Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου και ο κ. Ευάγγελος Κατσαράς Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Τους επιχειρηματίες της Νάξου, που καλύπτουν όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις Rent a Car, εστίασης και ενοικίασης σκαφών αναψυχής κ.α.), υποδέχτηκαν εκ μέρους της Eurobank οι κ.κ. Ιωάννης Γαβαλάς, Επικεφαλής Τομέα Δ Δικτύου Καταστημάτων, Νικόλαος Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης Τομέα Δ Δικτύου Καταστημάτων, Γιώργος Παπαδημητρίου, Περιφερειακός Διευθυντής και ο Διευθυντής του τοπικού Καταστήματος κ. Ανδρέας Σαμαράς.

Εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank, η κα. Βάσια Ταφρόγλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης & Υποστήριξης Small Business Segment αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στον Όμιλο και την Τράπεζα, παρουσίασε το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός και παρείχε ανάλυση των συμβουλευτικών υπηρεσιών του προγράμματος στους τομείς Hotel Μanagement και Ψηφιακής Επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω της ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και μη τραπεζικών προϊόντων του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα να αποκτήσουν ένα «πολυεργαλείο» που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου. Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, προσφέρει:

  • Ενίσχυση της ρευστότητας με προνομιακά επιτόκια επαγγελματικών λογαριασμών, υψηλότερες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις, εκπτώσεις στα εισερχόμενα εμβάσματα, ειδικές τιμές σε εργαλεία διαχείρισης των καθημερινών εισπράξεων και ασφαλούς φύλαξης των μετρητών ταμείου, με δυνατότητα απευθείας μεταφοράς τους στον επαγγελματικό λογαριασμό. Επιπρόσθετα, προσφέρει  προνομιακή τιμολόγηση στις προμήθειες και τους όρους μίσθωσης των μηχανημάτων POS, άμεση έγκριση και εγκατάσταση και αποδοχή όλων των καρτών. 
  • Δυνατότητα  χρηματοδότησης με προνομιακούς όρους μέσω του Ανοικτού Επαγγελματικού POS της Eurobank, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος Cosme, και της Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης του ΤΕΠΙΧ.
  • Παροχή Συμβουλευτικής Υποστήριξης και δυνατότητα χρηματοδότησης της συμμετοχής σε χρηματοδοτικά και επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΕΣΠΑ).
  • Προβολή και δικτύωση στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες.
  • Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια
  • Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και προσωπικού.

Ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου,  παρέχονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με προνομιακή τιμολόγηση (έκπτωση), στους τομείς:

Hotel Management

Sales Management

Revenue Management

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για την στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Η παρουσίαση του Προγράμματος συνεχίζεται με αντίστοιχες εκδηλώσεις σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

20 χρόνια μνήμης για τον Μανώλη Μάκαρη – Το Φιλώτι τιμά, θυμάται και ανανεώνει την υπόσχεση

Ανακαινισμένα αποδυτήρια, συγκίνηση και ένας φιλικός αγώνας που εδώ και δύο δεκαετίες κρατά ζωντανή τη μνήμη του Εμμανουήλ Μάκαρη.

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος από τη Μεσοποταμία Καστοριάς βρέθηκε νεκρός σε πισίνα ξενοδοχείου

Ο άνδρας εργαζόταν εποχικά στο νησί – Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ καλεί τον κόσμο να «πάρει θέση» – Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας 2025-26

Η ομάδα της Νάξου ξεκινά το νέο της ταξίδι στη National League 2 και καλεί τους φιλάθλους να γίνουν ο «13ος παίκτης» μέσω της στήριξης με κάρτα διαρκείας.

Έκτακτη ενημέρωση για την ύδρευση στα Κουφονήσια – Εκτός λειτουργίας η μία Μονάδα Αφαλάτωσης

Πρόβλημα επάρκειας νερού το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Αυγούστου – Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης.

Αποκατάσταση του Ιερού Μονυδρίου Αγίων Τεσσαράκοντα στο Γλινάδο Νάξου

Με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων ολοκληρώθηκε η στερέωση, ανακατασκευή και αποκατάσταση του ιστορικού μοναστηριακού συγκροτήματος – Τα θυρανοίξια στις 9 Αυγούστου από τον Μητροπολίτη Καλλίνικο.

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά: Επιβάτες για Νάξο ανέβηκαν στον καταπέλτη μετά από νέα ακύρωση δρομολογίου

Πάνω από 100 ταξιδιώτες αντέδρασαν έντονα μετά την αιφνιδιαστική ενημέρωση ότι δεν θα ταξιδέψουν ούτε σήμερα, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις της εταιρείας.

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2025: Μαγικές μουσικές βραδιές σε Μύκονο, Σίφνο και Νάξο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων διοργανώνει τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις στις 9 Αυγούστου, με το φως της πανσελήνου να αγκαλιάζει αρχαιολογικούς χώρους και σκηνές.

Η Νάξος στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού – Παρουσίαση και ανοιχτή συζήτηση από τον Σύλλογο Μονιατών «Η Τέχνη»

Το Σάββατο 9 Αυγούστου, στον Άγιο Δημήτριο, μια αρχαιολογική βραδιά αφιερωμένη στον ρόλο της Νάξου στην προϊστορία της Ελλάδας.

Νάξος – “ΑΝΕΤΕΙΛΕΝ ΜΕΝ Α ΣΕΛΛΑΝΑ”: Βραδιά Πανσελήνου στο Αρχαίο Ιερό των Υρίων

Το Σάββατο 9 Αυγούστου, η Νάξος υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μια μοναδική μουσική και ποιητική διαδρομή στο Ιερό των Υρίων.

Έκτακτο: Συλλήψεις υπευθύνων αρχαιολόγων και μελών της Εφορείας Κυκλάδων για τα πλέγματα στην Πορτάρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση προστασίας του μνημείου – Αντιδράσεις και επόμενες κινήσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Προς Πώληση: Παραδοσιακή Κατοικία – Ανεμόμυλος στον Άγιο Αρσένιο Νάξου

Χαρακτηριστική κατοικία σε μοναδική τοποθεσία, με ανεξάρτητο ξενώνα, άμεση πρόσβαση σε παραλίες και εντυπωσιακή θέα προς θάλασσα και Χώρα Νάξου.

Μαρτυρία-στήριξη στο Νοσοκομείο Νάξου: «Χειρουργήθηκα και σώθηκα – Στηρίξτε το!»

Την ώρα που η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ελλείψεις και «παύση χειρουργείων», ένας Ναξιώτης πολίτης μιλά για την εμπειρία ζωής στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου και απευθύνει έκκληση στήριξης

Κλαυδία και Oge: Ρομαντική βόλτα στα σοκάκια της Νάξου (foto instagram)

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στο κυκλαδονήσι – Πιασμένοι χέρι-χέρι στη βραδινή τους βόλτα

Πενήντα χρόνια μετά… Η γενιά του 1975 ξανασυναντιέται στη Νάξο

Ένα reunion-γιορτή για εκείνους που έζησαν τη νιότη τους στο Γυμνάσιο της Χώρας και συνεχίζουν να ταξιδεύουν με τη σοφία του καιρού

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων: «Απαράδεκτη η καταγγελία του Δημάρχου Νάξου – Δεν θα μας εκφοβίσουν»

Σφοδρή αντίδραση για την προσαγωγή αρχαιολόγου και υπαλλήλων της ΕΦΑ Κυκλάδων – Ζητούν απόσυρση της καταγγελίας και μόνιμη λύση για την προστασία της Πορτάρας

“HELLENIC HIGHSPEED” – Αμοργός: Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού, πότε σταματάει για αντικατάσταση καταπέλτη

Το ταχύπλοο συνεχίζει κανονικά τα δρομολόγιά του έως τις 5 Αυγούστου – Πώς εξελίχθηκε το περιστατικό και πότε προγραμματίζονται οι εργασίες αποκατάστασης

Λιμεναρχείο Νάξου: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή της Χώρας Νάξου από 9 Αυγούστου, ποιοι εξαιρούνται

Η Νάξος γεμίζει κόσμο και το Λιμεναρχείο λαμβάνει δράση για την αποφυγή κυκλοφοριακού εφιάλτη.

Κυκλάδες: Ταχύπλοα στο έλεος του καιρού, ποια δεν προσέγγισαν λιμάνια

Δεν προσέγγισε Ηρακλειά το Tera Jet 2 – Διπλό περιστατικό με το CAT I στη Σέριφο – Ακινητοποιήθηκε το Superjet στην Πάρο λόγω ισχυρών ανέμων

Νάξος: Την Τρίτη 5 Αυγούστου το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Σταμ. Βαλληνδρά

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου, στη Χώρα Νάξου, στις 14:00