Πέμπτη, 7 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήLifestyleΝάξος: Η δεξίωση για το "Περιμένοντας τη Νονά"

Νάξος: Η δεξίωση για το “Περιμένοντας τη Νονά”

|

Το βράδυ της Τετάρτης (02/05) τα μέλη της παραγωγής (μπροστά και πίσω από την κάμερα) δεξιώθηκαν σε κεντρικό εστιατόριο της Νάξου με τη παρουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των παραγόντων που βοήθησαν για να ξεκινήσει η ταινία “Περιμένοντας με τη Νονά” 

Μετά από μια σειρά γυρισμάτων στην Κολωνία της Γερμανίας και την Αθήνα, ήρθε η σειρά της Νάξου για να γίνει το φυσικό σκηνικό, όπου θα γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος της πλοκής νέας ελληνικής ταινίας του  σκηνοθέτη Νίκου Ζαπατίνα “Περιμένοντας τη Νονά “.

Ήδη από το πρωί της Τετάρτης το λιμάνι του Πειραιά έγινε ένα τεράστιο σκηνικό για να γυριστούν τα πλάνα της άφιξης των δύο πρωταγωνιστών και της επιβίβασής τους στο πλοίο της γραμμής που θα τους φέρει στη Νάξο.

Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στο καράβι της γραμμής ενώ στην προβλήτα του λιμανιού της Νάξου και ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα με διάφορα γυρίσματα στην παραλιακή οδό της Χώρας.

Το βράδυ της Τετάρτης οι παραγωγοί και οι συντελεστές της ταινίας παρέθεσαν δεξίωση και δείπνο στο εστιατόριο Barozzi , στη Χώρα Νάξου για να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που βοήθησαν στο να γίνουν τα γυρίσματα στη Νάξο. Τους χορηγούς της ταινίας, τους εκπροσώπους που παρείχαν όλες τια απαιτούμενες άδειες για γύρισμα αλλά και εκείνους που με οποιοδήποτε τρόπο συνέδραμαν, διευκόλυναν και προέβαλαν την παρουσία των συντελεστών της ταινίας.

Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν η υπεύθυνη Παραγωγής της ταινίας στη Νάξο η αεικίνητη και πρόσχαρη κ. Κατερίνα Ανδρούτσου μαζί με τον σκηνοθέτη Νίκο Ζαπατίνα, την βοηθό σκηνοθέτη κ. Στέλλα Μανωλά,  τους παραγωγούς Δημήτρη Ευαγγελόπουλο και Παναγιώτη Αλεξόπουλο, τον Θανάση Τσαλταμπάση, την Ντέμυ, τον Γερμανό ηθοποιό Τζόελ Σέντερμπεργκ αλλά και τον Λευτέρη Ελευθερίου ο οποίος δεν έκρυβε την μεγάλη του χαρά που θα γυρίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο την πιο σημαντική του ταινία, μέχρι στιγμής .

Παρόντες στη Δεξίωση ήταν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος Δρυμαλίας κ. Νίκος Σιδερής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Τσολάκης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου Υπαστυνόμος Β  Χασιώτης Χρήστος, οι εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Νάξου, Ανθυπολοίαρχος Μαυροειδή Νίκη και  ο Σημαιοφόρος Παρμάκης Θεόδωρος, αλλά και οι χορηγοί της τσαινίας

Ο κ. Βαγγέλης Κουτελιέρης και ο κ. Γιώργος Κουτελιέρης μετά των συζύγων τους, εκπροσωπώντας τα ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ ΜΑΡΚΕΤ που με την μεγάλη και πολύτιμη χορηγίας τους βοήθησε στα μέγιστα την ταινία. 

Οι αδελφοί Σέργη, ο Μανώλης και ο Νίκος μαζί με τον κ. Γιάννη Πολυχρονάκο αλλά και ο κ. Αντώνης Μανδηλαράς και ο Βαγγέλης Κάβουρας ξενοδόχοι του νησιου οι οποίοι προσέφεραν πολλά στην φιλοξενία των συντελεστών της ταινίας.

Ακόμη πολλές ευχαριστείες δόθηκαν στον κ. Στέφανο Γρύλλη, στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Νάξου κ. Δημήτρη Τσελέντη και στον κ.Μάκη Μαυριγιάννη για τα οχήματα που προσέφεραν για τις μετακινήσεις των συντελεστών της ταινίας.

Τέλος, ευχαρίστησαν τον κ. Μάκη Κουφόπουλο της ΝΙΜΑΚ για τις ξυλουργικές εργασίες που πραγματοποίησε για την ταινία.

Δελτίο Τύπου 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Φιλώτι: De Profundis Ensemble, μουσική πέντε αιώνων κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο

Το Σάββατο 9 Αυγούστου, στο προαύλιο της Παναγίας Φιλωτιτίσας, το Φιλώτι μετατρέπεται σε υπαίθριο μουσικό σκηνικό με είσοδο ελεύθερη.

Σχοινούσα: Τραυματισμός 48χρονου σε σκάφος – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Νάξου

Ο αλλοδαπός κυβερνήτης τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια χειρισμών – Άμεση κινητοποίηση Λιμενικού και μεταφορά με το «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ»

Επείγουσα διακομιδή 12μηνου βρέφους από τη Νάξο στη Σύρο

Με μέριμνα του Λιμενικού Σώματος, το βρέφος μεταφέρθηκε άμεσα για νοσοκομειακή φροντίδα με το ταχύπλοο «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ»

Μηλωσία 2025: Το Φιλώτι γεμίζει ποδήλατα στη μνήμη του Ιουλιανού Μουστάκη

Την Πέμπτη 7 Αυγούστου, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες δίνουν ραντεβού στη Γέφυρα Φιλωτίου για μια μοναδική διαδρομή μέσα στο καλοκαιρινό τοπίο.

Μύκονος: Λύση στο πρόβλημα στέγασης για γιατρούς με κοινωνική προσφορά και ΣΔΙΤ

Δωρεά 16 διαμερισμάτων από την οικογένεια Δακτυλίδη σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου – Μοντέλο που σχεδιάζεται να εφαρμοστεί και σε άλλα νησιά.

Γιάννης Βρούτσης: «Η Πολιτεία είναι παρούσα» – Διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη με έμφαση σε υποδομές και ιστορικούς συλλόγους

Από το Καυτανζόγλειο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως το Αλεξάνδρειο και τον Άρη – Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού στηρίζει έργα και συνεργασίες στη Βόρεια Ελλάδα.

Έρχονται εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά, sταθερές τιμές και μέτρα στήριξης για νησιώτες και τρίτεκνους

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας ανακοίνωσε εκπτώσεις, επενδύσεις σε λιμάνια, δράσεις για ΑμεΑ, καθώς και έργα ύδρευσης σε δεκάδες νησιά.

Αναβαθμίζεται το λιμάνι της Άνδρου, εγκρίθηκε χρηματοδότηση 700.000 ευρώ για το Γαύριο

Σημαντικό βήμα για τις υποδομές του νησιού με την ένταξη του έργου στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Στην Κωμιακή χτυπά ξανά η μπάλα για τον Δημήτρη Κεραμιώτη

Σάββατο 9 Αυγούστου, οι παλαίμαχοι της Κορωνίδος και οι επίλεκτοι του χωριού τιμούν στο γήπεδο της Κωμιακής τη μνήμη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στις Κυκλάδες.

Σώστε τις παραλίες της Νάξου: 34η συνέλευση την Πέμπτη στο Βίντσι – Στο επίκεντρο μνημεία, περιβάλλον και προστασία

Κάλεσμα σε κατοίκους και επισκέπτες για συμμετοχή – Συζήτηση δράσεων, ενημέρωση του κοινού και συμβολική παρέμβαση στην Πορτάρα

Έκτακτο: Συλλήψεις υπευθύνων αρχαιολόγων και μελών της Εφορείας Κυκλάδων για τα πλέγματα στην Πορτάρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση προστασίας του μνημείου – Αντιδράσεις και επόμενες κινήσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Hellenic Highspeed: Επιχείρηση ανάσυρσης του καταπέλτη με εκσκαφέα στα Κατάπολα

Από το απόγευμα του Σαββάτου παραμένει ακινητοποιημένο το πλοίο – Επιχείρηση ανάσυρσης του καταπέλτη με εκσκαφέα στα Κατάπολα

Τρεις Καπετάνιοι, μία θάλασσα, μία φωτογραφία από τα Κουφονήσια που λέει όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ

Μια ξεχωριστή στιγμή στα Κουφονήσια με φόντο το Αιγαίο και την αθόρυβη καθημερινή ηρωικότητα τριών αυθεντικών ναυτικών, που έγιναν συνώνυμα με την ασφάλεια, τη συνέχεια και το φιλότιμο στα νησιά μας.

Προς Πώληση: Παραδοσιακή Κατοικία – Ανεμόμυλος στον Άγιο Αρσένιο Νάξου

Χαρακτηριστική κατοικία σε μοναδική τοποθεσία, με ανεξάρτητο ξενώνα, άμεση πρόσβαση σε παραλίες και εντυπωσιακή θέα προς θάλασσα και Χώρα Νάξου.

Η αλήθεια πίσω από μία φωτογραφία – Όταν το χιούμορ δεν φτάνει στην καρδιά της ιστορίας

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις… αλλά μερικές φορές οι πιο σημαντικές λέξεις είναι αυτές που δεν ειπώθηκαν.

Κυκλάδες: Γυρίζουν την πλάτη στα «χρυσά» νησιά, “χαμένη” και η Αμοργός, σταθερή η Νάξος

Υψηλές τιμές και οικονομική πίεση στρέφουν Έλληνες και ξένους σε εναλλακτικούς, οικονομικότερους προορισμούς

Κλαυδία και Oge: Ρομαντική βόλτα στα σοκάκια της Νάξου (foto instagram)

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στο κυκλαδονήσι – Πιασμένοι χέρι-χέρι στη βραδινή τους βόλτα

Ο Tom Hanks στη Νάξο: Στιγμές απλότητας, χαμόγελα και μια σέλφι στην Απείρανθο

Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις

Μαρτυρία-στήριξη στο Νοσοκομείο Νάξου: «Χειρουργήθηκα και σώθηκα – Στηρίξτε το!»

Την ώρα που η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ελλείψεις και «παύση χειρουργείων», ένας Ναξιώτης πολίτης μιλά για την εμπειρία ζωής στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου και απευθύνει έκκληση στήριξης