Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΝάξος - "Αξίζουμε Καλύτερα": Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αγγελικής Ημέλλου

Νάξος – “Αξίζουμε Καλύτερα”: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αγγελικής Ημέλλου

|

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης ανακοινώνει την Αγγελική Ημέλλου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό του «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακολουθεί η Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλη Πολυκρέτη:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω την Αγγελική Ημέλλου, Δικηγόρο Νάξου και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό μας «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» και την ευχαριστώ για την στήριξή της προς το πρόσωπό μου. Η συμμετοχή της Αγγελικής, η οποία διακατέχεται από πολλή διάθεση για προσφορά στον τόπο μας, αποτελεί εφαλτήριο για την δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες μας.»

Ακολουθεί η Δήλωση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Αγγελικής Ημέλλου με τον συνδυασμό «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτη:

«Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτη. Ο Μανώλης Πολυκρέτης είναι ένας άνθρωπος, που έχει αποδείξει πολλά χρόνια, με την ιδιότητά του ως αντιδημάρχου στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ότι έχει την εμπειρία, την εργατικότητα, την ειλικρίνεια αλλά και το σθένος, να κάνει πράξη όσα χρειάζονται για να αποκτήσουν η Νάξος μας και οι Μικρές Κυκλάδες μας αυτό που τους αξίζει!

Για τους λόγους αυτούς, αποφάσισα να εργαστώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλη Πολυκρέτη, με τον συνδυασμό μας «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» στην προσπάθεια που κάνει, να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει.

Πρέπει και μπορούμε, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, για να αντιμετωπίσουμε ριζικά τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας. Είναι ανάγκη να μελετήσουμε και να υλοποιήσουμε έργα ουσιαστικά, με βάσεις γερές, με προοπτική, και στόχους, που να επιφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα και όχι με βάσεις επιφανειακές, που εξαντλούνται σε έργα βιτρίνας, προς χάριν και μόνον εντυπώσεων. Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε τα νησιά μας να πάνε μπροστά. Θέση μας είναι ότι η συμμετοχή στα κοινά προβλήματα του τόπου μας είναι στάση ζωής, γι’ αυτό θέλουμε τους δημότες μας αρωγούς στην διαδικασία επίλυσής τους.

Προσωπικά, δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου, με μόνο μου στόχο να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες ζωής που τους αξίζουν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Μανώλη Πολυκρέτη, για την πρότασή του να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό του, καθώς και όλους εσάς για την ενθάρρυνση και τη στήριξή σας σε αυτή μου την επιλογή.»

Βιογραφικό Αγγελικής Ημέλλου

Ονομάζομαι Αγγελική Ημέλλου του Ηλία και της Καλλιόπης, το γένος Ελευθερίου. Είμαι Δικηγόρος Νάξου, μένω μόνιμα και κατάγομαι από τη Νάξο, καθώς και οι δύο γονείς μου είναι Ναξιώτες. Γεννήθηκα στις 11 Μαΐου του έτους 1975 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα. Σπούδασα Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) από όπου και αποφοίτησα. Είμαι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) του Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΔΜΠΣ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) με τίτλο: «Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος».

Από το 2008 που έγινα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μέχρι και το 2020 άσκησα δικηγορία στην Αθήνα ως Δικηγόρος Αθηνών. Την τελευταία τριετία είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, και μένω με την οικογένειά μου μόνιμα στη Χώρα της Νάξου, όπου και ασκώ μέχρι και σήμερα το δικηγορικό μου επάγγελμα. Είμαι επίσης Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) και Διαχειρίστρια της σελίδας στο facebook: «Η Δημόσια Υγεία στις Κυκλάδες».

Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Ο αείμνηστος πατέρας μου, ο Συμβολαιογράφος Αθηνών Ηλίας Ήμελλος ήταν από το Φιλώτι και η μητέρα μου, η δασκάλα και ποιήτρια Καλλιόπη (Πόπη) Ελευθερίου είναι από την Απείρανθο. Τα τρία μου αδέρφια είναι, ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος, η δικηγόρος Αθηνών Κατερίνα Ημέλλου και ο ελεύθερος επαγγελματίας Λευτέρης Ήμελλος.  Έχω έναν γιο δέκα ετών, τον Νικόλα Ρουγκάλα, που από τον Σεπτέμβριο του 2023 φοιτά στην Πέμπτη τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου.

Η Νάξος είναι το δέντρο της ψυχής μου, και οι Μικρές Κυκλάδες είναι οι ρίζες του. Η αγάπη μου για τα κοινά ξεκινά ενεργά από το 2012, όπου υπήρξα υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Κατά τη διάρκεια του αγώνα μου για ένα καλύτερο αύριο στις Κυκλάδες ζήτησα την ψήφο των συντοπιτών μου. Αποτέλεσμα του αγώνα μου αυτού ήταν να με τιμήσουν με την ψήφο τους, σχεδόν 2.000 Κυκλαδίτες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον 1.000 συμπατριώτες μου. Χάρις σ’ εκείνους αποφάσισα να μετακομίσω από την Αθήνα στην οποία κατοικούσα από τότε που γεννήθηκα, παρά τις μεγάλες προκλήσεις και επαγγελματικές εναλλακτικές της, για να έρθω να μείνω μόνιμα στο νησί μου τη Νάξο, ώστε να μπορέσω να υπηρετώ τους συντοπίτες μου και να είμαι κοντά στις ανάγκες τους και τα προβλήματά τους.

Από το 2020 – 2021 εργάστηκα στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο όμως, ήταν αρκετό για να γνωρίσω από κοντά τα μεγάλα προβλήματα των νησιών μας και τις ανάγκες των συμπατριωτών μου.

Το 2021 με τίμησε ο Πανναξιακός Σύλλογος Νάξου, κάνοντάς μου πρόταση να είμαι στο ψηφοδέλτιό του, και έκτοτε μέχρι και σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του. Από το 2021 μέχρι και σήμερα επίσης, εκλέχθηκα μέλος και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, στο οποίο φοιτά ο γιός μου Νικόλας.

Η συμμετοχή μου στα παραπάνω, με έχει ευαισθητοποιήσει, μεταξύ άλλων, στο θέμα της ανάγκης δημιουργίας σχολικών, αθλητικών και καλλιτεχνικών υποδομών στα νησιά μας, προκειμένου τα παιδιά μας, να μην υστερούν σε τίποτε σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της Ελλάδας. Την ανάγκη δε αυτή την επιτάσσουν οι ιδιαίτερα δύσκολες και γνωστές σε όλους μας συνθήκες της νησιωτικότητας.

Βάσει όλων όσων προαναφέρθηκαν, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, για τα οποία δεσμεύομαι, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, να αγωνιστώ προτείνοντας νέες ιδέες και διεξοδικές πρακτικές για το γενικό καλό και την ευημερία του τόπου μου. Δώστε μου τη Δύναμη να το αποδείξω.

Με εκτίμηση,

Αγγελική Ημέλλου

τηλ.:6988540593

e-mail: axizoumekalytera.imellouangel@gmail.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Βλασερός: Επιτακτική η ανάγκη για αναγέννηση του ΕΣΥ

Τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βλασερού σχετικά με την "επιτακτική ανάγκη η αναγέννηση του ΕΣΥ για να πάψουμε να θρηνούμε κόσμο στα νησιά μας"

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Εως την 11η Ιουνίου οι αιτήσεις για τον “Προσωπικό Βοηθό”

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει, ότι μέχρι την 11η Ιουνίου, τα άτομα με αναπηρία από 16 έως 65 ετών μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα - πληροφορίες

Τήνος, Πάρος και Μήλος, ιδανικές επιλογές για τους Αμερικανούς επισκέπτες

"Μεγαλώνει" το άνοιγμα στην Αμερικανική ήπειρο (Αμερική - Καναδάς) για Τήνο, Πάρο και Μήλο

Εκλογές 2023 – ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς αλλαγή το ψηφοδέλτιο στις Κυκλάδες, έφυγε ο Τσίπρας από τα Δωδεκάνησα

Ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψηφοδέλτιά του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου ... Πως διαμορφώνονται σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Οι φίρμες ζουν για πάντα, “αντίο” Γιάννη Φλωρινιώτη (video)

Εφυγε από τη ζωή σήμερα (06/06) σε ηλικία 76 ετών ο καλλιτέχνης Γιάννης Φλωρινιώτης (video)

Εκλογές 2023 – Κατ. Μονογυιού: Επισκέψεις σε Ανδρο, Τήνο και Σύρο

Ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού - Ποια νησιά επισκέφθηκε

ΔΕΔΔΗΕ: Μία ακόμη πολύωρη διακοπή (07/06) ρεύματος σε περιοχή της Μικρής Βίγλας

Τετάρτη 7 Ιουνίου και έχουμε πολύωρη πρωινή διακοπή ρεύματος στην περίοχή της Μικρής Βίγλας

Εκλογές 2023 – “Αξίζουμε Καλύτερα”: Η Μαρία Βίκτωρος – Πρίντεζη στο πλευρό Πολυκρέτη

Η δημοτική παράταξη "Αξίζουμε Καλύτερα" Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Μαρίας Βίκτωρος - Πρίντεζη

Εκλογές 2023: Debate για … πέντε την 15η Ιουνίου

Συμφωνία για ντιμπέιτ στις 15 Ιουνίου με την συμμετοχή των πέντε πολιτικών αρχηγών - Τι ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

EKAB: Νάξος, Μύκονος, Πάρος, Σύρος, Σαντορίνη με ένα ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση

Υποστελεχωμένα τα νησιά και από ασθενοφόρα – Ποια νησιά στις Κυκλάδες έχουν μόνο ένα σε 24ωρη βάρδια

Ταβέρνες σε Νάξο και Ηρακλειά ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδας

Τα 33 κορυφαία εστιατόρια και ταβέρνες παραδοσιακής κουζίνας στην Ελλάδα - Ποιες είναι στις Κυκλάδες

“Ακριβή μου ξαπλώστα”: Το κόστος σε Νάξο, Κέα και Σίφνο… (video)

Ακρίβεια: Ακόμη και στο Σούνιο… έφτασαν 90 ευρώ οι ξαπλώστρες (video)

Νάξος – Μάιος: Οι κρατήσεις που δεν … εμφανίστηκαν και ο σωστός προγραμματισμός για οικονομικά εισιτήρια (video)

Μιχ. Κρητικός και Στ. Καπίρης μιλούν στο Mega για τις... ναξιώτικες προσδοκίες για το καλοκαίρι! (video)

Σαντορίνη: 37χρονος έπεσε από εξώστη στο Ημεροβίγλι

Νεκρός 37χρονος που έπεσε από εξώστη στο Ημεροβίγλι - Τα κάγκελα υποχώρησαν και ο 37χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό

SeaJets: Από αύριο (02/06) το Speedrunner Jet στη γραμμή Μύκονο – Πάρο – Νάξο

Τι αλλάζει από αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου στα δρομολόγια της Sea Jets με επίκεντρο το Speedrunner Jet και το Champion Jet 1

HIGHSPEED 4: Από σήμερα (01/06) ενώνει τον Πειραιά με Παροναξία – Κουφονήσια – Αμοργό

Ξεκινάει σε λίγο (09:00) το HighSpeed 4 από τον Πειραιά για Πάρο - Νάξο - Κουφονήσια - Αμοργό - Πότε πιάνει Ανάφη

Μπαίνει το “Ανεμος” στις Δυτικές Κυκλάδες στα τέλη Ιουνίου

Από την Δευτέρα 26 Ιουνίου ξεκινάει τα δρομολόγια του το επιβατηγό οχηματαγωγό ΑΝΕΜΟΣ της Aegean Sea Lines, για τις Κυκλάδες. - Οι εκπτώσεις

Τήνος: Ακούμπησαν “Αικατερίνη Π” και “Champion Jet 1”, παραμένουν στο λιμάνι

Δεν υπάρχουν τραυματίες μόνο μικρές υλικές ζημιές - Καθυστερεί η αναχώρησή τους έως ότου επιθεωρηθούν και πάρουν βεβαίωση αξιοπλοΐας

Διεθνής ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Μαργαρίτης

Ντεμπούτο απόψε του Γιάννη Μαργαρίτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Socca της Γερμανίας

Νάξος: “Παραδόθηκε” ο δρόμος στην έξοδο του λιμανιού

Νωρίτερα και παρά την βροχή παραδόθηκε ο δρόμος στην έξοδο του λιμανιού της Νάξου - Τέλος η αμφιδρόμηση στην Παπαβασιλείου